Eloon eron jälkeen

 

Avioero tuntuu usein pienimuotoiselta kuolemalta. Se lamauttaa ja saattaa jäädä ihmisen tunnemaailmaan mörkönä kiinni kohtuuttoman pitkäksi aikaa. Yhdenkään ihmisen ei kuitenkaan pitäisi lakata elämästä ja takertua katkeruuteen, vihaan tai suruun loppuelämäksi. Tätä tuhoa en toivo kenellekkään eikä sen tarvitse olla sinunkaan kohtalosi ❤️

Haluan omien kokemuksieni kautta auttaa myös sinua löytämään elämääsi ilon, kauneuden, kyvyn rakastaa itseäsi ja tuntea kiitollisuutta uudelleen.

Elämä on lahja ja sillä on paljon annettavaa jokaiselle, joka haluaa jatkaa sydän aidosti avoinna elämästä nauttien ❤️

Uudelleen rakkaus mahdollistui vain sen kautta, että kävin läpi oman eheytymistaistelun, surin ja opettelin rakastamaan ensin itseäni uudelleen.

Kun huomasin vihdoin olevani onnellinen ja tyytyväinen yksin, tuli toiselle ihmiselle tilaa tulla lähelle uudelleen. Etsimättä, pakottamatta, vaatimatta ja kiirehtimättä on jokaisella rikki menneellä mahdollisuus eheytyä, tuntea olevansa taas haavoista huolimatta elossa ❤️

 
Tästä ostoon 17 € 🔥
 

"Uudelleen rakkaus mahdollistui vain sen kautta,  että kävin läpi oman eheytymistaistelun, surin ja opettelin rakastamaan ensin itseäni uudelleen"

 

Eloon eron jälkeen - verkkokurssi sisältää 10 lyhyttä kokemusperäistä videota, jossa käsitellään tunteita ja kokemuksia romahduksesta pienin askelin eheytymiseen sekä keinoja, joilla elämässä pääsee eteenpäin jäämättä kiinni negatiivisiin tunteisiin.

 

 Saat materiaalit käyttöösi heti oston tehtyäsi.

Käytössäsi ovat kaikki yleisimmät maksutavat.

Ilmoittaudu mukaan tästä ❤️