✨❤️ Valossa ja            rakkaudessa

- valmennukset ❤️✨ 

 

Olen 44v opettaja ja yrittäjä Seinäjoelta. Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja, liikunnanopettaja ja erityisopettaja. Olen opiskellut myös hallintotieteitä sekä kasvatuspsykologiaa.

Opettajan töitä tehnyt yli 20 vuotta ja yrittäjänä toiminut viimeiset viisi vuotta, ensimmäiset kaksi toiminimellä.

Opettajan työssä sydäntäni on ollut lähellä koko urani ajan positiivinen pedagogiikka, kunnioittava & kiireetön kohtaaminen, empaattinen läsnäolo ja vuorovaikutus, tunnetaidot ja tarkoituksenmukaiset muunneltavat oppimisympäristöt.
Opettaja on ennen kaikkea ihminen, jonka tärkein tehtävä on auttaa oppilasta löytämään luottamuksen itseensä ja vahvuuksiinsa turvallisessa tunneilmastossa, jotta oppimisprosessi mahdollistuu. Hyvän jälki jää oppijaan, kun arvokas ja arvostava kohtaaminen koulussa tapahtuu. Opettajan lempeästä läsnäolosta oppipolku kasvaa ja kehittyy sydämen sivistykseksi.

Kouluttajana ja valmentajana haluan tukea ja kuunnella opettajia, vanhempia, nuoria ja lapsia heidän yksilöllisissä tilanteissaan. Kukaan ei pärjää eikä jaksa yksin, mutta kaikki järjestyy aina lopulta parhain päin.

Tervetuloa yksilö-ja parivalmennuksiini. Valmennukseen voi tulla yksin tai yhdessä kollegan / perheenjäsenen kanssa 😍

❤️ Opettajan jaksaminen ❤️

 

Rakastatko työtäsi, mutta koet voimattomuutta ja riittämättömyyttä?

Tuntuuko, että vaikka annat kaikkesi se ei silti tunnu ikinä riittävän?

Kaipaatko kuuntelijaa, jolle voisit rajoituksetta ja suodattamatta purkaa sisimpäsi ilman tuomitsemista?

Tarvisitko ymmärtäjää, joka ei anna neuvoja ennen kuin pyydät?

Haluaisitko avartaa kokonaisvaltaisesti jaksamista työssäsi, jotta voit olla kansankynttilä, jonka valo jaksaa loistaa koulussa ja kotona?

Tiedustelut & ajanvarauspyynnöt: [email protected]

❤️ Vanhemman jaksaminen ❤️

Tuntuuko, että seisot yksin lapsesi koulunkäynnin tukena?

Tunnetko toivottomuutta, kun päässäsi kaikuu ristiriitaisia odotuksia ja koet kommunikoinnin raskaalta vailla ymmärrystä?

Istahdahan.
Hengitä.
Muistutan sinua vähän.

Olet lapsesi paras ja ensimmäinen asiantuntija. Sinun tietotaito, rakkaus ja ymmärrys lapsestasi on kaunein, pyhin ja vahvin voima, johon keskeneräinen lapsi voi turvautua. Kun yhdistät sen opettajan ja muiden lastasi opettavien ja kasvattavien ammattilaisten kanssa, se luo raamit kaikkien hyvinvoinnin mahdollistajaksi.

Sinun mielipiteesi ja jaksamisesi on merkityksellistä myös opettajille. Pysähdytään yhdessä kuulemaan, kuuntelemaan ja tehdään lasten koulutaipaleesta paras mahdollinen.

Tiedustelut & ajanvarauspyynnöt: [email protected]

❤️ Lapsen ja nuoren jaksaminen ❤️

Onko koulu ihan peestä, turhaa ja tylsää?
Onko koulu väsyttävää, vaativaa, stressaavaa tai kohtuuttoman raskasta?

Koulussa tarvitaan tahtoa, taitoja ja kykyjä, jotka saattavat ajoittain tuntua liian vaativilta. Koulunkäynti voi joskus muuttua selviytymistaisteluksi, jossa tunnet hämmennystä, ulkopuolisuutta, kiirettä ja turhautumista. Olo on väsynyt, ahdistunut ja ajatuksissa pyörii murhe, ettei kukaan ymmärrä tai ketään ei kiinnosta miltä sinusta tuntuu.

Kyllä kiinnostaa.

Moni aikuinen on valmis olemaan juuri sinun tarpeita ja toiveita varten, silloinkin, kun uskallat sanoa miltä sinusta oikeasti tuntuu.
Sinä saat kertoa täysin vapaasti myös opettajalle mitä koet, tunnet ja olet, sillä erilaisuus on rikkaus.
Juuri sinä olet ainutlaatuinen oppija, joka rikastuttaa pelkällä omalla olemassaolollaan koko luokkaa ja koulua.
Ethän unohda sitä❤️

Tiedustelut & ajanvarauspyynnöt: [email protected]